Susanne Ankarkrans

Susanne-AnkarkransPersonlig presentation

Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling och studerat dem mer eller mindre intensivt i olika perioder i mitt liv sedan tonåren. 2008 mötte jag ett kall jag inte annat än kunde följa även ut i yrkeslivet. Sedan dess har jag arbetat som utövare av Reconnective Healing och The Reconnection. Under några år arbetade jag även som lärararassistent och mentor i The Reconnections lärarteam under Dr Eric Pearl.

Ett alldeles speciellt möte ledde mig vidare till nästa steg på min andliga väg. Jag satt hemma och gjorde något så vardagligt som att titta på tv när plötsligt en närvaro så stark och så påtaglig dök upp att jag direkt stängde av tv: n. Jag visste inte vad jag skulle kalla detta så jag kallade det ”divine beeing" (gudomlig varelse).

Det jag upplevde var så otroligt mycket kärlek som strömmade emot mig och jag kände så otroligt mycket kärlek för denna gudomliga varelse/medvetande som nu var i mitt vardagsrum.

Kommunikationen var ordlös men samtidigt förmedlades information som var 1000 ggr klarare och tydligare än vad som kan uttryckas med ord. De fanns inget utrymme för olika uppfattningar och missförstånd. Informationen som förmedlades var glasklar och bortom tolkningar. De var som att träffa en älskad vän som jag saknat otroligt mycket som jag i detta liv inte vetat om förrän nu men som jag helt klart kunde känna igen. Den kärlek som strömmade mot mig var så otroligt stark och innehöll så mycket medvetande att glädjetårar började strömma ner för mina kinder.

De var inte första gången jag haft besök av olika former av ”gudomliga medvetanden” men på något sätt vart detta besök det som hjälpte mig fatta ett beslut. Jag ville kommunicera mer med dessa ”gudomliga varelser” och inte bara vid enstaka möten som skedde helt utan att jag visste om när de skulle komma. Jag ville kunna kommunicera även när jag ville kommunicera och jag ville ha mer...

Efter denna starka upplevelse tog jag kontakt med flera olika medium bland annat Kyle Gray i London , Branka Okeijn och utbildningen till Intuitive Angel Messenger™. Jag gick två terminskurser i att "Utveckla dina mediala förmågor och stå i stadig kontakt med ditt universella team" för Camilla Hosenfeld och vidare till hennes första kull i yrkesutbildningen till "Bli en Universell Kommunikatör™". Jag har genomgått omfattande utbildningar med certifieringar för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa mina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap.

Att komma i medveten kontakt med de ljusvarelser vi har med oss och som finns i universum har förändrat mitt liv och jag är otroligt glad att jag nu har förmånen att även kunna hjälpa andra ta del av den informationen. Jag har full tillit till dessa kärleksfulla medvetanden och känner mig ödmjuk och väldigt glad över att få vara med och sprida detta ljus och information och vara med på denna resa som kanal och underlätta för dig att ta emot detta ljus och information.

Hur jag jobbar

När du anlitar mig vill jag vara en klar, ren och kärleksfull kanal som inte kompromissar på kvalitén. Jag mediterar inför ditt besök och öppnar upp för energierna för att du ska få bästa möjliga budskap. Att jobba i detta ”mellanrum” mellan den fysiska världen och den andliga för att sprida kärlek, läkning och utveckling är en fantastisk gåva, både att få verka i och få dela med andra.

Jag vill att du också ska få ta del av den fantastiska världen som finns runt omkring oss!

De tjänster jag erbjuder

Medial vägledning

Gruppsession

Vägledda mediationer

Alla priser hittar du här.

Mina kontaktuppgifter:

susanne@universellakommunikatorer.se
0733-897 333

Läs gärna mer eller boka tid på min hemsida www.rhstockholm.se eller

bokatid_storgron_morkbakgrund_120px

 

 

Må din resa vara glädjerik

Susanne Ankarkrans
utövare av Reconnective Healing® och The Reconnection® samt Universell Kommunikatör™
Foundational Practitioner of Reconnective Healing™ , The Reconnection-Certified Practitioner™

Välkommen att höra av dig!

Citat från klienter i medial vägledning:

Anna: Susanne är väldigt lugn och harmonisk. Hon inger en känsla av försiktighet och väldigt tydlig som jag tycker om. Hennes vägledning var super bra! Tyckte verkligen om den!

Sara: Jag har fått vägledning förut. Susanne förklarade väldigt professionellt, tydligt och tryggt.

Helen: Susanne tog på pricken upp min situation som den är idag och vad jag behövde veta.

Petra: Jag tyckte informationen var mycket korrekt. Mycket intressant information. Precis det jag behövde höra just nu. Mycket intressant att få veta.

Anna: Specifikt och tydligt. Jag går ju hem klarare i huvud och hjärta. Vet vad jag behöver göra och hur jag ska gå vidare. Mycket av det hon pratade om hade jag på känn och det här var som ett kvitto. Tack!

Sanna: Vägledningen och svaren på mina frågor kändes väldigt sanna för mig. Det var över förväntan! Kände tydligt att Susanne lyckades förmedla att kommunikationen till största del stod mellan mig och mina guider. Tog gott om tid till varje fråga och fick veta det jag behövde veta innan vi gick vidare.

Helena: Jag hade skrivit ner de frågor jag ville ha vägledning i innan sessionen dock behövde jag aldrig ställa dem då de blev besvarade ändå. Klockrent.

Anna: Har inte så mycket att säga än BRAVO! Att hon följer ”känslan” och bara låter det flöda. Jag blev väldigt inspirerad av hennes sätt att jobba.

Ann: Säker och trovärdig

Angelina: Väldigt skicklig, tydlig med hur allt fungerade. Gav ett Lugnt, sympatisk intryck.

Karin: Kan bara säga KLOCKREN och mycket kompetent.