Kajsa Sjögren

Personlig presentation

Min andliga resa började 2017 då jag utbildade mig till Intuitiv healer. Då upptäckte jag att jag fick information till klienten medan jag healade hen. Detta väckte min nyfikenhet och jag anmälde mig till Camilla Hosenfelds kurs Utveckla dina mediala förmågor och stå i stadig kontakt med ditt universella team. Efter den kursen var jag fast, det var så roligt att kanalisera till andra och då bestämde jag mig för att gå vidare och utbilda mig till Universell Kommunikatör®. Det är det bästa jag har gjort! Under juni 2019 utvecklade jag min egen healing, Solhealing. Det är så otroligt roligt att få hjälpa andra människor på det här sättet.

Min förhoppning är att du som kommer till mig ska hitta solen i ditt hjärta. Med det menar jag att du förstår din själs storhet och att du kan växa som människa genom den vetskapen. Då kan du förändra dina beteenden och bli till ditt bästa jag.

Hur jag jobbar

När en klient kommer till mig mediterar jag för att vara en klar och rena kanal inför mötet.

Jag tar emot klienter i Uppsala på Sysslomansgatan 8, 4 tr (Fysioterapi, hälsa och helhet) och även på distans via telefon.

En session tar ca 60 min.

Jag har tystnadsplikt.

De tjänster jag erbjuder

Medial vägledning

Gruppsession

Tidigare Liv kanalisering

Vägledda meditationer

Alla priser hittar du här.

Mina kontaktuppgifter:

kajsa@universellakommunikatorer.se

070-994 99 08

www.sjalagott.net

Varmt välkommen!