Eva Ask

Eva-Ask-mbPersonlig presentation

En känsla av att det finns parallella dimensioner med energivarelser som vill ha kontakt har alltid  funnits hos mig. Jag har under livets gång närmat mig den andliga världen mest genom litteraturen, men också genom några fåtal betydelsefulla besök hos medier. Det är inte förrän på senare år då vardagen lugnat ner sig och jag har mer tid för mig själv, som jag har sökt vägar till själslig utveckling. Jag är utövare av Reconnective Healing®.

 

När jag fick veta om Camillas kurs Utveckla dina mediala förmågor – stå i stadig kontakt med ditt universella team, var jag redo att utforska min egen andliga förmåga. Det jag upplevde under kursen var för mig lika häpnadsväckande som underbart. Kursen öppnade portarna till Universums storslagna värld och jag lärde känna mina universella hjälpare som är med mig i mitt liv. Kontakten med mitt universella team och insikten om min sanning, inspirerade mig att gå vidare till Camillas första kurs Bli en Universell Kommunikatör®.

 

Jag kanaliserar andlig visdom från Universum. Jag erbjuder information till dig som vill få ett högre perspektiv på ditt liv. Arbetet sker i samarbete med ditt eget universella team. Jag har full tillit till att du får de ljusa och kärleksfulla budskap som du behöver just för stunden och för att leva med din inre sanning.

 

Hur jag jobbar

Jag tar emot besök i Norrköping och på distans via telefon.

En session varar cirka 60 minuter.

Jag tillämpar tystnadsplikt.

 

 

De tjänster jag erbjuder

Medial vägledning

Tidigare Liv kanalisering

Gruppsession

Vägledda mediationer

Alla priser hittar du här.

Sagt om mig

Kontakten med mig sägs oftast vara en upplevelse som väcker känslor och berör det som är angeläget i livet. Jag anses kanalisera  budskapen lugnt och tryggt, utan egen inblandning och tolkning. Ibland förmedlas Universums vishet med humoristiska inslag, ibland med allvarligare tongångar. Oavsett vilket, uppfattas min kanal till de universella hjälparna rak och äkta.

 

Mina kontaktuppgifter:

Maila mig på eva@universellakommunikatorer.se och tala om vilken tjänst du är intresserad av samt ditt telefonnummer, så ringer jag upp.

 

Varmt välkommen!