Åsa Holmquist

Personlig presentation

Jag har alltid arbetat med människor, först inom ungdomsvård och familjebehandling och senare som Massage terapeut och Hälsopedagog i närmare 30 år. Tidigt i livet kände jag att jag var intuitiv, intresserad av den andliga sidan och ville hjälpa människor må så bra som möjligt.

2017 gick en av mina kunders dotter bort i cancer, när någon i hennes familj var på massage började jag få meddelanden från den avlidna dottern. Det kom först som små korta ord och bilder och jag förstod inte vad som hände, även om familjen bekräftade att det jag sa hade samband med dottern.

Efter en tid blev jag väldigt trött och utmattad men förstod att den inte var mig det handlade om, men fick lära mig att det var ande kontakten som tog energi. Jag sökte därför efter en kurs att gå för att förstå den andliga världen bättre. Hösten 2018 började jag hos Camilla Hosenfeld på kursen utveckla dina mediala sinnen. Att jag skulle kunna kanalisera och arbeta andligt förstod jag inte alls!

Det var som att komma hem till mig själv och den bit av mig som inte fått komma fram äntligen kunde utvecklas och jag kan visa vem hela jag är nu. Det har inte bara lett till att jag kan hjälpa andra utan även att jag har fått större tillit och kärlek till mig själv.

Hur jag jobbar

Jag står med benen kvar i det salutogena (stärkande) arbete jag gör som hälsopedagog, näringsterapeut och massageterapeut.

Men i mitt arbete som Universell Kommunikatör arbetar jag främst med

  • Vad du behöver fokusera på för att nå till större självkänsla och kärlek till dig själv och din omvärld. –Att öka din medvetenhet om dig själv, vad du behöver släppa och hur du ska komma vidare
  • Att ge dig stärkande klara budskap som slår an på vad du känner ”det har jag tänkt men inte litat på”, eller” jag som kämpat med det här och så är det så enkelt att må bra om jag gör så här istället”. Helt enkelt nya perspektiv för att lita mer på dig själv och din känsla av vad som är rätt för dig och öka din kontakt med dig själv.
  • Öka din insikt om din situation, får hjälp att förlåta och släppa taget om gammalt som hindrar dig nu samt att få råd hur du kan göra för att komma vidare.
  • Tidigare livsessioner där du får hjälp att släppa taget om karma.
  • Mediala coachingen för dig som driver företag om det så bara är du eller du har anställda.
  • Meditationsgrupper eller beställa en Meditation som bara är gjord för dig.

… Guiderna levererar vill jag lova, de är till enormt stor hjälp i mitt arbete för att stärka människor!

De tjänster jag erbjuder

Medial vägledning

Gruppsession

Tidigare Liv kanalisering

Vägledda medtiationer

Alla priser hittar du här.

Mina kontaktuppgifter:

Åsa Holmqvist
Hälsosam
Kvarnholmsvägen 16 a
441 35 Alingsås

Telefonnummer: 0708-141557

www.halsosam.net
info@halsosam.net

Varmt välkommen!