Anna Karlsson

Personlig presentation

Jag har alltid varit en sökande person, genom hela min barndom och upp i vuxen ålder, och jag kände aldrig riktigt att jag hittade hem. Idag följer jag mitt hjärtas väg, min sanna väg och jag står i stadig kontakt med mitt universella team. Det har varit en lång och vinglig resa att nå hit men idag svämmar mitt hjärta över av tacksamhet att de alltid finns vid min sida.

Det andliga har jag haft med mig som barnsben, med ständiga frågeställningar om livet och energier runt omkring. Jag kan tänka mig att jag upplevdes som ett ”jobbigt” barn, så som det ofta var förr när man föll utanför den så kallade normen.

I vuxen ålder sökte jag mig till medium och jag började få bekräftelse av min andliga sida. Jag hade fått andlig kontakt även som barn, men det var inte okej så jag trodde det var fantasier, så som det ofta är för många. Och när jag själv bildade familj så tryckte jag undan den här sökande delen av mig själv ytterligare en gång tills jag helt tappat fotfästet och inte alls visste vem jag var längre, mer än att jag var mamma och hustru. Känslan av att ha tappat bort sig totalt och inte ha en aning om vem man var längre var så outhärdligt fruktansvärt, så när jag väl förstod började jag söka igen. Söka mitt syfte, söka min plats och var jag hör hemma. Jag förstod någonstans att jag ville finnas till för andra människor, att jag skulle kunna hjälpa andra. Utbildningarna blev många och spretiga men den röda tråden är att jag valde efter vad som ansågs accepterat snarare än syftet, även om allt detta också hjälper andra människor.

Jag tror starkt på människans egen inneboende kraft och möjlighet att förändra sina liv och val till ett önskat läge. Ibland kan man ta stora kliv till förändring, men ibland måste man kanske ta små steg för det är bäst för stunden.

Via synkroniciteter träffade jag Camilla via ett event där vi båda var funktionärer, och jag förstod att Camilla var en del av min fortsatta personliga resa och utveckling. Hos Camilla gick jag först terminskursen ”Utveckla dina mediala förmågor” och därefter blev det tydligt att jag även skulle fortsätta med kursen ”Universella kommunikatörer”, vilket har varit en fantastisk resa.

Hur jag jobbar

Min önskan är att när du kommer till mig ska du hitta hem till ditt hjärtas essens, din egen inre kärna, så att du kan ta steget och leva ditt liv fullt ut, där du är medskapare.

Vi människor är mångfacetterade, vackra och unika. Ibland fastnar vi i mönster och beteenden som hindrar oss att leva livet fullt ut i glädje och kärlek. Det kan handla om mönster skapat i vårt liv idag, men det kan också vara spår av tidigare inkarnationer.

Genom mina sessioner möter jag dig där du är idag och med kärleksfull hand ger jag dig, via mitt universella team, de verktyg du behöver mest just nu för att komma vidare i livet, och för att du ska finna ditt eget inre ljus.  Jag förmedlar de budskap mitt universella team anser är viktigast just nu för din personliga utveckling.

Min förhoppning är att du ska få handfasta råd så att du kan ta de steg som behövs för att kunna leva ditt till fullo, men också att du får en större förståelse av dig själv och din livssituation.

Jag erbjuder mina tjänster både hemma hos mig i min mottagning och via distans. Jag har självklart tystnadsplikt.

De tjänster jag erbjuder

Medial vägledning

Gruppsession

Tidigare Liv kanalisering

Vägledda mediationer

Alla priser hittar du här.

Mina kontaktuppgifter:

anna@universellakommunikatorer.se

0760-20 74 11

Läs gärna mer på min hemsida www.awakeningbymalva.se

Varmt välkommen!