Anita Jansson

Anita-Jansson-mbPersonlig presentation

Jag har under hela mitt vuxna liv varit intresserad och nyfiken på det andliga. Det bidrog till att jag började läsa böcker, besöka medium och ställa frågor. Min nyfikenhet ökade samtidigt som jag började uppleva ”oförklarliga” händelser genom att bland annat få besök från ”andra sidan”. Trots dessa upplevelser behövdes en uppmaning från universum, vilket jag fick under en medial vägledning, för att jag skulle ta tag i min egen andliga utveckling.

Denna resa tog fart när jag anmälde mig till Camillas kurs, Utveckla dina mediala förmågor och stå i stadig kontakt med ditt universella team, där jag genom frekvens- och medvetandehöjande meditationer snabbt fick kontakt med mitt universella team; änglar, guider och andra ljusvarelser. Dessa gav mig en förståelse för mitt eget liv och varför jag gjort de val jag gjort. Universum uppmuntrade mig sedan till att gå fortsättningskursen, Bli en Universell Kommunikatör® , vilket både vidareutvecklade och vidgade mina mediala förmågor.

Att få kontakt med och uppleva universum har berikat mitt liv på många sätt. Jag känner både glädje och tacksamhet över att få möjlighet att dela med mig av denna visdom samt hjälpa människor i deras utveckling att upptäcka sin potential och livsväg.

Hur jag jobbar

Inför en klients besök mediterar jag och öppnar upp för dennes energier. Jag förmedlar sedan de budskap som universum anser klienten behöver få till sig just nu för sin personliga utveckling. Jag kan inte styra över budskapens innehåll men vet att allt är för klientens bästa och förmedlas med kärlek.

Jag erbjuder mina tjänster både på distans men även hemma hos mig. En session kan vara mellan 30-60 min. Jag arbetar under tystnadsplikt.

De tjänster jag erbjuder

Medial vägledning

Gruppsession

Tidigare Liv kanalisering

Alla priser hittar du här.

Mina kontaktuppgifter:

anita@universellakommunikatorer.se

070-482 26 79

Varmt välkommen!